Turhaudun. Juuri äsken tuntui siltä että oli niin paljon sanottavaa ja nyt kaikki katosi. Pää on tyhjä, tai ei oikeastaan tyhjä, ennemminkin täynnä erilaisia ajatuksia joita en saa selkeään muotoon. Luulen ja toivon että siellä on jotain fiksuakin. En vain saa mitään irti. Mietin ja pohdin. 

On haikea olo. Saamaton olo, piti tänään käydä hoitamassa asioita, mm. soittamassa erääseen työharjoittelupaikkaan, on pitänyt soittaa jo viikon, on varmaan sanomattakin selvää etten soita. Soittaminen on vaikeaa. Onko se niin että pelottaa että kukaan ei vastaakkaan? Vai onko siinä vain se että tuntuu luonnottomalta puhua sellaisen ihmisen kanssa jota ei voi nähdä? Soittaminen sellaisille ihmisille joille en normaalisti soittele on minulle ylivoimaista, hammalääkärin varaaminenkin kestää ikuisuuden. Psyykkaan itseäni aina näihin vaatiiviin tehtäviin viikkokausia.

Ajatukset harhailevat. Pohdimme usein sisarustemme kanssa mitä tekisimme jos voittaisimme lotossa. Veli ostaisi Ferrarin ja perustaisi kuulemma jonkun yhdentekevän remppafirman ja ilmestyisi aina remonttipaikalle sillä Ferrarilla ja nauttisi siitä kun ihmiset miettisivät että "mitä vittua?". Itse ajaisin ajokortin ja ostain myös auton. Jonkin Audin, tai sitten bemarin vitossarjalaisen. Sitten ostaisin asunnon, palkkaisin jengiä pakkaamaan mun kamat ja muuttamaan ne sinne uuteen asuntoon sillä välin kun lähtisin matkustelemaan. Mietittiin veljen kanssa myös sitä että sitten jos haluaisi matkustella niin se olisi tosi tosi tylsää yksin, niin pitäisi melkein aina maksaa joku mukaan. Vanhempi sisko maksaisi lainat pois ja ostaisi uuden asunnon. Tekisi kaikkea hyödyllistä. Nuorempi sisko luultavasti ostelisi ihan sikana vaatteita ja kenkiä. Tämä on hauska haave, mitä tekisit jos voittaisit 2 miljoonaa? Sitä tuskin koskaan tapahtuu mutta on se silti hauskaa miettiä. Pohdittiin asiaa myös yhden ystäväni kanssa niin luultavasti fiksua olisi tehdä niin että miljoonan pistäisi sellaiselle tilille jolle käyttöoikeus tulisi vasta sitten kun täyttäisi 30. Ettei kaikki menisi turhuuteen.

Nyt takaisin tähän maailmaan ja pyykkiä pesemään, imuroimaan sekä tiskaamaan!