Kävimme eilen Ikeassa. Ostin vähän, mutta sitäkin enemmän otin kuvia. Itseasiassa ei pitänyt ostaa mitään, mutta mukaan lähti teepallo (sellainen mihin pistetään irtoteetä ja se sitten kuumaan veteen), pussilakanasetti, kolme lasia (jotka ovat juuri parhaita kun tehdään drinkkejä), sekä tuoksukynttilöitä.

Näistä haaveilen. Tai haaveilen ja haaveilen, mutta olivat kivat, eivät välttämättä sovi omaan sisustukseeni, mutta pidin.

 

Sekä:

 

 

En voi vieläkään ymmärtää miten joku maksaa tälläisestä 329 euroa... Kauheeta sontaa:

 

 

Hiiriä siellä oli iso kasa:

 

 

Ja lopuksi minä, iloinen Ikea kävijä. (Anteeksi ulkonäköni rappiotila...) :D 

 

Tämä tyttö lähtee huomenna Tampereelle. Onnellisena tämäniltaisesta puhelusta P:n kanssa. Pieni ikävä on. Mutt ehkä se tästä, yhteydenpitoa on rajoitettu huomattavissa määrin. Seuraavaksi lähetän hänelle kirjeen, salmiakilla varustettuna.

Vanhempi siskonikin on ollut käymässä ihanan pienessä yksiössäni tiistaista asti, mutta hyvin on riittänyt tilaa. Ei ole ollut hätää. Tällä hetkellä tuntuu taas positiiviselta. Oikeustieteen kirjat odottavat. Olen kirjassa "Oikeudellisen ajattelun perusteet" sivulla 164, tavoite oli päästä sivulle 180, mutta kaikkea ei aina voi saada.

Näillä terveisillä Nora lähtee vieraisiin!