Harkitsen vakavasti peittoa ja omaa sänkyä sekä unta. Ärsytyslukemat alkavat jotenkin taas nousta ja silloin parasta on vain mennä unten maille. Tietenkin vaihtoehtoisena suunnitelmana voin käyttää musiikin kuuntelua ja facebookkaamista joka tosin vain lisää ärsytyksen määrää tällä hetkellä. Välillä sitä vain tulee sellainen olo että joku ärsyttää, yleensä tämä ko. "joku" on henkilö jolla on nimikin. 

Kävin tänään ulkona. Hakemassa ruokaa ja tein sitten tomaattivuohenjuustokeittoa. On muuten aika hyvää. Eilen sain lumipesun ja kävin pienimuotoisen lumisodan jonka tosin hävisin. Yllätten kun vastassa kaksi mieshenkilöä ja meikän lumessa avokkailla. Siinä ei kauan nokka tuhissu ko tuli lumipesu.

Nyt voisin melkein hakea taas tuota keittoa. Mun vatsa ei nykyään oikein tykkää mistään muusta kun nestemäisestä ravinnosta, joten ajattelin säästää itseni pahalta ololta ja kivuilta ja syödä sitten vain sitä. Jihaa. Huomenna mennään katsotaan se Shutter Island Anin kanssa. Kyllä se tästä., huomenna, kun siivoankin. Sillä välin en jaksa välittää. Ja ketäpä sitä kiinnostaisi unessa että miltä ympäristö näyttää?