Voin kertoa että väsyttää. Samoilla silmillä vielä liikenteessä. Tai siis kotona. Onneksi, yllätyin miten paljon tykkäänkin olla vain kotona, kaikessa rauhassa. Baarit, jotenkin niin nähty. Tästä lähdin voisin säästää rahaa kaikkeen kivaan, nytkin meni kuuskymppiä, okei siitä meni kolmekymppiä ruokaan, kyyteihin, lahjaan yms. Eli oikeastaan join vain kolmekymppiä. Olen aika ylpeä itsestäni. Tästä eteenpäin voisi alkaa viettää vain rauhallisia koti-iltoja elokuvien ääressä.  

Tällä hetkellä masennan itseäni katsomalla Suomi-Slovakia peli kolmatta erää. Olen vain niin lätkäkoukussa että en pysty lopettamaankaan tätä itsekidutusta. Kiva huominen tiedossa, jumitus moi.

Synttärijuhlat: Kiva päivä. Lukuunottamatta naurettavaa kyräilyä ja sitä että jotkut ei vain osaa hoitaa edes sitä YHTÄ asiaa joka annetaan tehtäväksi KAHDELLE ihmiselle. Ja sitten sen jälkeen sitä valitetaan mulle miten kaikki menee päin vittuja. Kireänä oli porukka siis. Ja siitä arvatenkin seurasi ihan vitusti kaikkea kivaa. Huomenna saatan jaksaa selittää paremmin. Nyt aion lopettaa tämän ja seuraan tämän kolmannen erän. Sitten pään pistän tyynyyn ja toivottavasti näen kivoja unia, eikun mielellään en mitään kiitos. Ja sitten herään mielellään PITKIEN unien jälkeen. Adios.