En edes tiedä mistä aloittaa kun niin moni asia on vialla. Ehkäpä siitä mikä ärsyttää tällä hetkellä eniten, eli se että olen metsästänyt nyt noita 60 euron lentoja takaisin Berliinistä Helsinkiin tässä kolme tuntia. Tietenkin niiden hinnat ovat vaihdelleen tässä tänä aikana ainakin kolmeen neljään kertaan, eivätkä hyvään suuntaan. Kun nyt sitten lopulta löysin taas sen halvan lennon ja pääsin ostovaiheeseen, olen siis ostanut samalta sivustolta Saksan reissuni liput ja tietty muistin että Sampon nettipankkitunnuksilla onnistu tosi kivasti se ostaminen. Noooo... eipä pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa, eipä onnistunu enää. Tai sivuilla lukee että pitäisi onnistua, mutta kappas ei ole Sampoa maksun vaihtoehdoissa. Joku Aktia on, mikä edes on Aktia? Kysympä vaan, onko sekin pankki? Joo eli jäi siis liput siltikin ostamatta. Huomenna kenties tulenkatkuinen puhelu ko. lafkaan.

Seuraavaksi ärsyttävin on se että katsottiin "halvat" lennot Hki-Bryssel, eli 74 euroa. No jaa-a. Kun lukee pientä pränttiä selviää että matkalaukkuista pitää maksaa 15 euroa ja arvatkaapa mikä hauskinta, PER LIIKUTUS. Eli suomeksi. Meidän lento menee reittiä Hki-Riika-Bryssel, ja aina kun joku liikuttaa laukkua se maksaa 15 euroa. Eli se pistetään Hesassa koneeseen, 15 euroa kiitos, se siirretään Riikassa pois koneesta, 15 euroa kiitos, se siirretään Riikassa Brysselin koneeseen, 15 euroa kiitos ja lopuksi se siirretään Brysselin koneesta liukuhihnalle, 15 euroa kiitos. Eipä tullukkaan kun 60 euroa lisää hintaa matkalle. Paitsi jos haluaa pärjätä sillä käsimatkatavaroihin menevällä tavaramäärällä, mikä on tehty varsinkin naiselle aika vaikeaksi kun on se litran neste rajoitus, saapa siihen hiton pikku pussiin edes litra tavaraa, kerron että kun siinä onnistut olet vitun taikuri.

Joo eli siis lentojen etsiminen, ostaminen yms jatkuu huomenna. Sillä aikaa kiehun täällä omassa vittuuntumisessani ja yritän muistaa lukea aina pikkupräntin, koska jos sitä ei lue niin voin kertoa että olet KUSESSA.

Ja lopuksi, fiilistely kuvia marraskuiselta Saksan (Stuttgart/Esslingen) reissulta.