Hermot riekaleina. Ensinnäkin tää keli! Toiseksi tää kämppä, johtuen kelistä. ei tässä säässä kukaan siivoa, paitsi ehkä vanhempi sisareni sekä parit muun siisteyspakkomielteiset. ihmiset. minä, olen tunteeton kylmä ja paska ihminen.

"Onko kaikki kunnossa?" jos ei oliskaan niin en sitä sulla kertois. että näin. hyvin menee mun ihmissuhteet, ja sitten vaan ärsyttää. haluan ottaa etäisyyttä. ehkä teenkin niin. voikun voisin ottaa etäisyyttä myös omasta elämästäni, mutta se ei mene niin. et voi vain kävellä pois ja jatkaa eteenpäin kunnes et enää näe mitään tutta, oikeasti sinä itse olet itsesi mukana kaikkialla. ja se on yksi asia jota pääni ei tällä hetkellä kestä. en halua! en pidä itsestäni, tällä hetkellä. yleensä pidän, aina, ja on vaikea hyväksyä sitä että joku osa minusta huutaa koko ajan toiselle osalle.

 

sekavaa. samalla tavalla kuin pääni. sellaista on tämä teksti. kaipaan ihmistä, en kaipaa, haluan, en halua, enkä varsinkaan halua myöntää että on ikävä. pienet voitot, pienet häviöt. siitä koostuu koko elämä. taisteluista. päätöksistä. hyvistä ja huonoista... suhteista, lähdöistä, saapumisista, aluista, lopuista.