Olen viimei aikoina ollut maailman huonoin kirjoittamaan tänne. Kauheasti ollu kaikkea ja tullu oltua kaikkialla. Turku, München, Ingolstadt, Vääksy ja nyt Lahti. Pian pitäisi heittää sellainen kaupunki kierros joihin sisältyisivät sellaiset kaupungit kuin Tampere ja Helsinki.

Matkakuume vaivaa taas. Katselin lentoja Berliiniin ensi vuoden alkuun, pääsisi edes takas 60 eurolla. Reissuseuraa tarvis vain. P:tä en uskalla pyytää kun kaikki asiat on vielä levällään ja suunnitelmien teko voisi tarkoittaa jopa sittä että ollaan tiiviimmin yhdessä... Eli mietinnässä vielä tuo Berliini, vaikka houkuttaisi kyllä kovasti. Toinen olisi Lontoo, sinne pääsisi kanssa aika halvalla lentämällä Easy Jetillä, mutta niiden systeemit on semisti mielenkiintoiset. Koneessa istumapaikoista saa tapella viidakkotyylisesti ja ne jotka maksaa pääsee ekana koneeseen valitsemaan parhaat paikat jne. Pidän enemmän noista "normaaleista" lentoyhtiöistä joissa tarjoillaan ruokaa ja joutavaa ja saa oman paikan joka lukee lipussa ja tälläistä muuta kivaa.

On ollut ahdistusta ilmassa sen suhteen että tekemisestä tuntuu olevan puute kun enää päivästä ei menekkää vähintää sitä kuutta tuntia lukemiseen. Odottaminen on tuskallista. Ennen kaikkea se. Amk, yliopisto. Jospa jommasta kummasta tärppäis. Olisi aika jees tilanne. Ja sitte ois nokka kohti Turkua tai Tamperetta syksyllä... Muuttoa, pakkaamista, kantamista, etsimistä, tutustumista, olisi se kyllä kiva. :)